Inga nojor över poolen

January 24, 2014

Jag har precis skaffat mig en pool, eller ja den har ju varit under konstruktion ett tag men nu är den äntligen klar. Det var svenskapoolfabriken som gjorde jobbet åt mig och jag är så glad att jag kontaktade dem, de har varit så himla proffesionella under hela bygget och det blev precis som jag förväntade mig. Det är så skönt när allt går enligt planerna, det är ju inte så ofta som det händer men nu gick det verkligen superbra. Jag vet inte hur många gånger jag har gått till frisören och de har klippt mitt hår superfult, sedan är man alldeles för mesig för att säga att man inte tyckte om hur det blev. Jag gillar inte alls att klippa mig på grund av den anledningen, men att köpa en pool behöver jag inte noja över nu så det känns ju riktigt bra.

Leave a Reply